Totalentreprenad som förverkligar drömhuset

Bor du i Täby och har ett hus som du vill helrenovera? Du kanske inte har hittat den där firman som du kan lita på. Det är många kunder som anlitar renoveringsfirmor och så blir de besvikna. Kanske inte hantverkarna dyker upp när de ska det, eller så levererar de inte den kvalitet som ni har tänkt er? 

Totalentreprenör att lita på

Vi är en arkitektfirma som erbjuder kvalitativa arkitekttjänster, men inte bara det; vi tillhandahåller allt i en totalentreprenad i Täby för husägare som önskar sig det. Sedan många år har vi inlett långa relationer med ett en hel stab med hantverkare som kan leverera de tjänster som krävs för att förverkliga ditt drömhus.

Som entreprenör ansvarar vi för såväl projektering som utförande av de arbeten som beställs. Det är vårt ansvar att objektet uppfyller den avtalade funktionen, och att resultatet motsvarar din beställning med avseende på dess funktionalitet. 

Vi ser till att förverkliga ditt drömhus

Vi är experter på att förverkliga ditt drömhus. Hur din vision än ser ut gör vi vårt yttersta för att förverkliga det. Hos oss arbetar kända arkitekter som kan presentera lösningar på de behov som du har på din livsmiljö. Vi arbetar efter kvalitet i alla led. När vi anlitar hantverkare går vi efter de som kan leverera tjänster med 100% engagemang och kvalitet. Med oss får du en totalentreprenad som du kan lita på, vi levererar exakt det som du betalar för. Vi är specialister på att förverkliga det där extra som gör just ditt hus unikt och anpassat efter did.

Vi tillhandahåller alla tjänster som krävs

  • När du anlitar oss ansvarar vi för att tillhandahålla arkitekt, projektering, bygglov, utförande av totalrenovering av huset, materialval tillsammans med dig, målning, inredning, golvläggning, kök, garderober/walk-in-closet, alla eldragningar, VVS, takarbeten och utomhus med stenläggning och även – om du så önskar det; vinkällare eller egen hemmabio. 
  • Vi erbjuder dig som önskar det exklusiva material och hantverkartjänster med hög kvalitet. Här vänder vi oss till kunder som ställer höga krav på utförande och som vill anlita en pålitlig totalentreprenör som levererar det som du önskar dig för ditt drömhus.

Av oss kan du få ett kostnadsfritt besök, så att du kan berätta hur du vill ha det – ring oss!