Anlita pålitlig totalentreprenad

Önskar du dig en helrenovering av ett hus? Kanske du har hittat drömläget för din bostad, men på tomten står ett hus som inte alls motsvarar dina förväntningar. Då är det något som fattas; en pålitlig partner som kan förverkliga det. 

Anlita totalentreprenad för ditt drömhus

Drömmer du om ett hus som är anpassat just för era behov? Då är det oss på som du ska anlita för din totalentreprenad i Nacka

 Vi tillhandahåller alla tjänster som krävs för att du ska få det hus som du önskar. När du anlitar oss ansvarar vi för att tillhandahålla arkitekt, projektering, bygglov, utförande av totalrenovering av huset, materialval tillsammans med dig, målning, inredning, golvläggning, kök, garderober/walk-in-closet, alla eldragningar, VVS, takarbeten och utomhus med stenläggning och även – om du så önskar det; vinkällare eller egen hemmabio. 

För dig med exklusiv smak

Vi erbjuder dig som önskar det exklusiva material och hantverkartjänster med hög kvalitet. Här vänder vi oss till kunder som ställer höga krav på utförande och som vill anlita en pålitlig totalentreprenör som levererar det som du önskar dig för ditt drömhus. Vi är en arkitektfirma som erbjuder kvalitativa arkitekttjänster, men inte bara det; vi tillhandahåller allt i en totalentreprenad i Nacka. Under årens lopp har vi fått goda relationer med hantverkare som vi vet kan leverera alla de tjänster som krävs för att förverkliga ditt drömhus.

Som entreprenör ansvarar vi för såväl projektering som utförande av de arbeten som beställs. Det är vårt ansvar att objektet uppfyller den avtalade funktionen, och att resultatet motsvarar din beställning med avseende på dess funktionalitet. 

Vi är experter på entreprenader

Vi är experter på att förverkliga ditt drömhus. Hur din vision än ser ut gör vi vårt yttersta för att förverkliga det. Hos oss arbetar kända arkitekter som kan presentera lösningar på de behov som du har på din livsmiljö. Vi arbetar efter kvalitet i alla led. När vi anlitar hantverkare går vi efter de som kan leverera tjänster med 100% engagemang och kvalitet. Med oss får du en totalentreprenad som du kan lita på, vi levererar exakt det som du betalar för. Vi är specialister på att förverkliga det där extra som gör just ditt hus unikt och anpassat efter dina önskemål.

Du kan boka oss för ett kostnadsfritt besök, så att vi kan berätta mer om hur vi arbetar.