Totalentreprenad med hög kvalitet

Har du en lägenhet, en villa eller ett fritidshus i Huddinge som behöver renoveras, eller vill du bygga ett helt nytt hus? Du kanske ännu inte har hittat den där firman som du kan lita på. Det är många kunder som anlitar hantverkare och så blir de besvikna. Kanske inte hantverkarna dyker upp när de ska det, eller så levererar de inte den kvalitet som ni har tänkt er? 

Anlita oss för er totalentreprenad! Om du vill totalenovera huset kan vi riva ut allt, för att sedan bygga upp det igen med fina material i samråd med dig. Låt oss ta hand om allt från projektering till produktion och föreslå materialval! Vi har kända arkitekter som kan presentera lösningar för ett vackert hus. Vår firma har både hantverkare och arkitekter och kan därför erbjuda en totalentreprenad; med allt från bygglovsansökan, till projektering, till utförandet av renovering och slutbesiktning.

Vi erbjuder hög kvalitet

Viutför totalentreprenad med det där extra. Vi har specialiserat oss för fastighetsägare som väljer lite mer exklusiva material och som har höga krav på kvalitet – både på utförande och på materialet i huset. Sedan starten för mer än 20 år sedan har vi nämligen specialiserat oss på en kundkrets med smak för kvalitet, vacker livsmiljö och med höga krav på hela sitt boende. Här arbetar vi alla flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar oss får precis som du vill, eller hur? 

Vi tar fram det bästa med ditt hus

När vi arbetar för kunder med höga krav innebär det att vi tar fram det allra bästa som huset har. Om du önskar nya lösningar som är unika just för ditt hus, tar våra designer upp det och presenterar det för dig i samband med din fastighetsrenovering. Våra inredare tar hänsyn till fastighetens lokalisering och de behov som ni har och visar först våra ritningar innan våra hantverkare genomför renoveringen. Inget görs utan att du har godkänt planering och utförande av fastighetsrenoveringen i Huddinge.

Ta därför kontakt med oss så du får en bild av hur vi arbetar!