Välj oss för din totalentreprenad i Haninge

Har du en lägenhet, en villa eller ett fritidshus i Haninge som behöver renoveras? Eller vill du bygga en ny bostad? I båda dessa fall kan totalentreprenad vara en bra lösning.

Boka kostnadsfritt hembesök

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Väljer du oss har du endast en kontaktperson för din entreprenad
Vi ansvarar för att objektet uppfyller den avtalade funktionen.
Vi sköter hela ditt byggprojekt, från projektering till konstruktion.
Du kan vara trygg i att vi gör ett bra jobb.

Oavsett storlek på ditt byggprojekt kan vi hjälpa dig, genom att åta oss arbetet i form av totalentreprenad, och vi har ett brett kontaktnät av certifierade leverantörer och underentreprenörer i Haninge med omnejd. 

Genom att välja totalentreprenad i Haninge skriver du bara ett kontrakt, och du behöver inte specificera alla de olika delar som ingår i projektet. Det räcker med att du anger vilket arbete du vill ha utfört, och vilka funktioner det färdiga resultatet ska ha. Resten sköter vi.

Vi har lång erfarenhet av totalentreprenad i hela Stockholmsområdet, inklusive i Haninge, på områden som renovering och nyproduktion av alla typer av bostäder. Du kan vara trygg i att våra hantverkare säkerställer att projektet slutförs inom den angivna tidsramen, och inom den överenskomna budgeten.

Vid en totalentreprenad i Haninge får du en projektledare som sköter all kontakt med underentreprenörer, hantverkare och leverantörer. Vi är lyhörda och anpassar vår entreprenad efter dina förutsättningar och behov. Kontakta oss för en offert på totalentreprenad i Haninge.

Totalentreprenad i Haninge steg för steg

 1. Budget
  Sätt ett tak för ditt projekt. Det är lätt att kostnaden för ett byggprojekt skenar iväg. Var dock inte dumsnål, utan fundera på exempelvis energilösningar som innebär besparingar i det långa loppet.
 2. Gör upp en plan
  Börja med det som är svårt att ändra i efterhand, som placering av väggar, dörrar och fönster. Detaljer som skåpluckor kan ni bestämma senare. Bestäm sedan en tidsplan för projektet.
 3. Ordna finansieringen
  Kontakta banken för att se till att er totalentreprenad har finansieringen tryggad.
 4. Sätt igång med pappersarbetet
  Bygglov eller bygganmälan är obligatoriskt för många byggnadsarbeten, och ansökningstiden kan vara upp till två månader. Vid en totalentreprenad kan vi hjälpa dig med din ansökan hos Botkyrka kommun. 
 5. Arbetet inleds
  Hur lång tid det tar att slutföra projektet beror på hur omfattande det är. När du anlitar oss för din totalentreprenad kan du dock vara säker på att du får ett resultat av hög kvalitet.
 6. Slutbesiktning
  När projektet är slutfört utförs en besiktning, och kommunen utfärdar ett slutbevis, som visar att arbetet har utförts korrekt. Senast två år efter att huset har tagits i bruk ska det också energideklareras.