Önskar du dig en renovering med byggnadsvård?

Önskar du dig en genomgripande renovering av din fastighet och bor på Djursholm? Många företag som renoverar hus fokuserar alltmer på renoveringar på Djursholm.  Vi erbjuder totalentreprenad som utför entreprenader med det där extra, för dig som tycker det är viktigt att de väljer väljer exklusiva material. Vi vänder oss till kunder med stora krav på kvalitet. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets som har speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på hela sitt boende.

Totalentreprenad med exklusivitet och god smak

Vill du få en renovering på Djursholm som går efter byggnadsvårdens principer? Det innebär i så fall att vi renoverar ditt hus på Djursholm med material som tar hänsyn till den tid då huset en gång byggdes samtidigt som vi tar hänsyn till alla dina önskemål om inredning och materialval.

Vi arbetar flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar dem får precis som du vill, eller hur?

Anlita experter på byggnadsvård

Om du önskar dig en fastighetsrenovering på Djursholm som både är smidig och som renoverar med hänsyn till husets stil och renovering enligt dina önskemål är vi dina hantverkare. Vi åtar oss köksrenovering och badrumsrenovering på Djursholm– eller om du önskar en totalrenovering på Djursholm så utför vi också det.

En totalrenovering innebär att en kvalificerad inredare kan visa på lösningar som lekmän sällan ser. En inredare har öga för vad som fungerar och hur ett vackert hus ska bli. Vitar hand om allt från projektering, bygglovsansökan till renovering och utförande, till materialval och lösningar.

Vi är en arkitektfirma som erbjuder kvalitativa arkitekttjänster, men inte bara det; vi tillhandahåller allt i en totalentreprenad i Danderyd för husägare som önskar sig. Vi har långa relationer med ett en hel stab med hantverkare som kan leverera de renoveringstjänster som krävs för att förverkliga ditt drömhus.

Som entreprenör ansvarar vi för såväl projektering som utförande av de arbeten som beställs. Det är vårt ansvar att objektet uppfyller den avtalade funktionen, och att resultatet motsvarar din beställning med avseende på dess funktionalitet. 

Låt din vision leda dig

  • Vi är experter på att förverkliga ditt drömhus.
  • Hur din vision än ser ut gör vi vårt yttersta för att förverkliga det.
  • Hos oss arbetar kända arkitekter som kan presentera lösningar på de behov som du har på din livsmiljö. V
  • i arbetar efter kvalitet i alla led.
  • När vi anlitar hantverkare går vi efter de som kan leverera tjänster med 100% engagemang och kvalitet.
  • Med oss får du en totalentreprenad som du kan lita på, vi levererar exakt det som du betalar för.
  • Vi är specialister på att förverkliga det där extra som gör just ditt hus unikt och anpassat efter dina önskemål.

Boka in ett kostnadsfritt besök redan idag!